Information

Var/ när/ hur?

Varje lördag 12.00-17.00, samlas designers och olika restauranger med mat från hela världen och skapar Göteborgs skönaste lördagshäng. Du som besökare får njuta av spännande mat och unik shopping. Du som utställare får visa upp dina verk för runt 2000 besökare i en underbar miljö där alla är på glatt humör. Marknaden är alltid inomhus men när vädret tillåter har man möjlighet att även sälja utomhus. Alla är varmt välkomna till oss på Anders Carlssons gata 2-4, 417 55 GÖTEBORG .

Avbokningar.

En bokad plats genom formulär /mail eller via telefon är bindande. När man betalat sin faktura kan man vid avbokning få del av det betalade beloppet tillbaka OM ersättare hittas till bokat datum. Det gäller då att vara ute i god tid.


Efter bokning.

När du bokat din plats skickas en faktura till din mail som ska betalas inom 10 dagar. Vid försenad betalning tillkommer en påminnelseavgift. Vill du vara med på hemsidan ( se utställare ) skickar du bilder och info om dina produkter till design@lindholmenstreetmarket.se

Platser och priser.

Priset för en plats ä 350kr + moms , då ingår ett bord (120x70cm , 104 cm högt) och så många stolar man vill. Det finns stor möjlighet att hänga upp och dekorera runt ditt bord. Vi jobbar för att dina verk ska synas! Det är först till kvarn att välja plats på marknaden, alltså är det bra att komma så tidigt som möjligt om man vill ha en specifik plats.


Vem får sälja?

Alla får sälja, men då vi vill hålla en viss standard på det som säljs på marknaden ber vi dig att skicka en beskrivning av det du vill sälja innan du bokar.

Vad får man sälja?

Vi vill ha så stor bredd som möjligt på det som säljs och är öppna för det mesta. Då vi brinner för småföretagare och hantverk vill vi gärna att det är handgjort eller egendesignat.

Allmänna tips och regler.

Marknaden öppnar för allmänheten 12.00. Du som säljare kan komma f r o m 10.00, SENAST 11.30 och välja bord samt förbereda. Marknaden stänger 17.00 och innan 17.45 måste man ha packat ihop allt, ingenting får lämnas kvar.. Det är inte tillåtet att packa ihop innan marknaden är slut 17.00 om man inte har pratat med marknadsansvarig först.